Vad är WordPress?

Vad är Wordpress?

Över 75 miljoner användare och runt 40% av alla hemsidor på nätet är byggda på WordPress. Med det sagt snackar vi om ett av världens största CMS (Content Management System) .

WordPress är ett av världens största blogg- och innehållshanterare (CMS) som bygger på en öppen kod, vilket innebär att du som användare är helt fri att använda, ändra och läsa koden som du vill. WordPress släpptes år 2003 och är skrivet i programmeringsspråket PHP.

Wordpress logo

Det bästa med WordPress är att det är ett brett och flexibelt program, det innebär att det kan användas för olika typer av hemsidor, allt från bloggar till E-handel.

Fördelar med WP: 

  • Flexibelt
  • Användarvänligt
  • Flera användarbehörigheter
  • Populärt
  • Google tycker om WordPress

Plugins (tillägg)

En stor del av WP är alla plugins eller tillägg som de heter på svenska. En plugin är en mjukvara som innehåller en grupp funktioner som kan läggas till på en WordPress-webbplats. De kan utöka funktionaliteten eller lägga till nya funktioner på din WordPress-webbplats. De gör det lättare för användare att lägga till funktioner på sin webbplats utan att behöva kunna koda.

Plugin wordpress

Våra rekommenderade plugins:

 

Så.. WP är i princip perfekt för företagare och bloggare i alla storlekar, oavsett om du är marknadsledare eller en nybörjare.

Glöm inte att du alltid kan få hjälp med din hemsida av oss. Kontakta oss för mer info.

 

Dela

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Missa inga tips och tricks!

Missa inte

Vad är Wordpress?
Webbdesign

Vad är WordPress?

Över 75 miljoner användare och runt 40% av alla hemsidor på nätet är byggda på WordPress. Med det sagt snackar vi om ett av världens

Få en gratis offert

Vi diskuterar gärna ditt nästa projekt förutsättningslöst. Fyll i dina uppgifter nedan så hör vi av oss.

Kontaktinfo

Obtenga una cuota gratis

Complete sus datos de contacto para ser contactado por nosotros.

Datos de contacto