Få fler kunder och leads via hemsidan

Fler kunder och leads via hemsidan

Får du en hel del trafik till din hemsida men endast en liten andel blir till en kund? I så fall måste du kika på dessa fem viktiga punkterna som kan ändra på det och få din hemsida att konvertera betydligt fler besökare!

Såhär får du fler kunder och leads via hemsidan

1. Lättillgängliga och tydliga Call to actions –  Vad är målet? Ska kunden kontakta er? Fylla i ett formulär? Köpa? Vi rekommenderar att ta det till nästa nivå med kreativa CTAs som ”Jag är intresserad” istället för att skriva ”boka”.

2. Snabba laddningstider – Om det går för segt så finns det en stor risk att kunderna lämnar sidan. Enligt en undersökning i New york medgav 82% deltagarna att laddningstiderna påverkar om de ska ska göra ett köp eller inte, och därför är det extremt viktigt att hemsidan är så snabb som möjligt. Vi rekommenderar att laddningstiden inte är längre än 5 sekunder, eftersom det kan påverka kundens upplevelse på ett negativt sätt.

3. Social Proof – Här handlar det om testomonials och recensioner. Vad säger era kunder om er produkt/tjänst? Människor vill känna sig trygga och medvetna om att de inte är ensamma om att köpa från er och att era tidigare faktiskt kunder blev nöjda.

4. Navigering – All viktig info ska vara enkel att hitta, det ska vara enkelt att hitta tillbaka om man skulle hamna på fel sida.

5. Clean Design – Är det enkelt och trevligt att vistas på er hemsida? Eller blir man bara yr av alla animationer och färger/bilder? Man väljer hellre det som är skönare för ögat!

Nu har du större koll på konverteringar, och hur du får fler kunder och leads via din hemsida, så se till att implementera dessa punkter på din hemsida för att öka försäljningen.

Behöver du hjälp med konverteringsoptimering? Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig!

Dela

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Missa inga tips och tricks!

Missa inte

Vad är Wordpress?
Webbdesign

Vad är WordPress?

Över 75 miljoner användare och runt 40% av alla hemsidor på nätet är byggda på WordPress. Med det sagt snackar vi om ett av världens

Få en gratis offert

Vi diskuterar gärna ditt nästa projekt förutsättningslöst. Fyll i dina uppgifter nedan så hör vi av oss.

Kontaktinfo

Obtenga una cuota gratis

Complete sus datos de contacto para ser contactado por nosotros.

Datos de contacto